bedels van Pandora

On 6 januari 2014 by redactie

pandora armbandVoortaan weten je familie en geliefden altijd wat ze je cadeau kunnen doen voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden: een mooie charm voor aan je Pandora armband! Het armbandenconcept van Pandora is inmiddels over de hele wereld bekend en onverminderd populair. Dat is ook geen wonder: met de bedels van Pandora creëer je je eigen, unieke sieraad waarbij elk stukje een persoonlijke betekenis heeft.

De basis
Elke armband begint met het kiezen van de basis. Kies je voor een zilveren of gouden band, of juist voor een stoer leren of elegant stoffen bandje? Aan de armband komen dan kralen en bedels. Wellicht spaar je bedeltjes voor de geboorte van je kinderen, of juist voor elk diploma dat je haalt, elke reis die je maakt. De charms zijn er in alle prijsklassen: van 15 euro voor een simpeler model tot bijna 1000 euro voor een 14-karaats gouden bedel bezet met diamantjes.

De app
Hou je niet zo van armbanden, dan heeft Pandora ook een ruime keuze in kettingen, oorbellen, ringen en horloges. Stuk voor stuk zeer vrouwelijk en tijdloos. En kun je niet genoeg krijgen van al dat moois? Download dan de Pandora app voor nog veel meer fraais. Niet voor de verslavingsgevoeligen!

Comments are closed.