Bijzondere horloges

On 20 maart 2014 by redactie

ilfn armpartyMode in dameshorloges

De trends in de mode gaan al een tijdje naar chic, chiquer, chicst, ook in horloges, waarbij tegelijkertijd een zekere nonchalance belangrijk is. Niet elke vrouw kan of wil een horloge kopen van 20 duizend euro en dat hoeft ook niet. Voor zo weinig als 100 euro zijn er al prachtige horloges, bijvoorbeeld van staal, titanium of plated, al dan niet afgezet met zirkonia steentjes, die er prachtig uitzien.

Mooie materialen

Mineraalglas is op het oog niet te onderscheiden van het veel duurdere saffierglas. Wel is het krasgevoeliger maar dat verschil is niet enorm, tenzij je het met diamant probeert te krassen. Een Seiko dameshorloge is een combinatie van vooruitstrevende technologie, design en een goede prijs.

Een horloge is een sieraad

Een horloge is praktisch maar vooral ook mooi. Veel vrouwen houden van grote horloges met sportieve functies, zoals Pulsar horloges. Andere vrouwen houden van geraffineerd klein. In kleinere, zeer vrouwelijke modellen is veel keus, van warm vintage naar koel modern. Wat de materialen betreft zijn zilver en goud altijd populair maar ook de moderne materialen als staal, titanium en keramiek zijn mooi en veelgevraagd. Zo zijn de stoerdere Fossil horloges ook zeer in trek op het moment.

Een tijdloos stuk

Een horloge moet bij je persoonlijkheid passen en dan heb je er eigenlijk maar één van nodig. Voor veel vrouwen is het belangrijk om vaak van stijl te wisselen en ook om zich te kleden naar de gelegenheid. Een aantal mooie horloges die toch ook persoonlijk zijn is dan ook ideaal. Bij een avondjurk kan een verfijnd horloge prachtig staan. Bij een casual jeans staat een groot, stoer horloge mooi, eventueel omringd door een heleboel aparte armbanden. Elke vrouw creëert haar eigen stijl met de tijdloze klassieker die het horloge is.

Houten horloges

Houten horloges zijn een absolute trend op het gebied van horloges en worden steeds meer gedragen in Nederland. Met een stijlvolle houten horloge combineer je de puurheid van de natuur en de technologische voordelen van tegenwoordig, wat het tot een prachtig product maakt. Met een horloge van hout blijf je op een traditionele en esthetische manier bij de tijd!

Bron foto: ilovefashionnews.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *