De nieuwste accessoires voor deze zomer

On 9 mei 2012 by redactie

Ben je benieuwd naar de nieuwste mode accessoires voor de zomer van 2012? Wij zetten de trends voor je op een rijtje.

Felle kleuren
Ook voor deze zomer doen de felle kleuren het nog steeds goed. Het assortiment aan sieraden bestaat uit opvallende ontwerpen. Grote kunststof kettingen in verschillende kleuren, maar ook grote oorbellen zijn een van de populaire accessoires. Kleurige, vrolijke modellen of glinsterende grote oorbellen zijn immens populair.

Ga voor sportief!
Ook de sportieve mode heeft een belangrijke invloed op de mode accessoires voor deze zomer. Baseball caps en de klassieke haarband zijn weer helemaal terug. Leuk in combinatie met de retro zonnebril, die deze zomer in diverse kleuren verkrijgbaar is.

Tassen in pastel en fel
Het aanbod aan tassen voor de zomer van 2012 is zeer uitgebreid. Ook bij de tassen zijn de felle kleuren nog steeds trendy, maar ook de pastelkleuren zijn weer in beeld. Minibags, maxibags, chique handtassen en rugzakken worden in verschillende grootte en uitvoeringen aangeboden.

Horloges
Om je kleurrijke outfit helemaal af te maken, kun je deze zomer ook kiezen uit een ruim assortiment aan horloges in verschillende kleuren en modellen.

Comments are closed.