Het juiste luchtje kiezen

On 18 maart 2013 by redactie

Een lekker geurtje, beetje fris, zacht, zwoel of misschien wel perzikzoet. Als je weet waar je voorkeur naar uit gaat, is het vinden van de juiste geur niet al te moeilijk. Helaas zijn er maar weinig vrouwen die na één keer snuiven de juiste keuze kunnen maken. Wat in de winkel nog zo lekker rook, blijkt thuis totaal verkeerd uit te pakken. Je partner vindt het stinken, en de hond gaat van schrik direct in zijn mand liggen. En dan zit je met zo’n foute fles met dure lucht die je natuurlijk niet in de kliko gooit maar netjes op de vensterbank in het kleinste kamertje zet.

Kiezen
We maken het onszelf moeilijk met al die geuren. Lekker onder de douche met een douchegel, een geurende shampoo om je haar mee te wassen, bodylotion, deodorant en zelfs je kleding ruikt fris door het gebruik van wasmiddelen en verzachters. Helemaal niet raar dat dat lekkere geurtje plotseling niet matched met je bodylotion of bijzondere verbintenis aangaat met de wasverzachter die in je kleding aanwezig is. Het kiezen van een fijne persoonlijke geur blijft daarom moeilijk en neemt tijd in beslag. Vraag daarom altijd naar een monstertje of een proefflesje om thuis uit te proberen.

Opvallende geuren
De nieuwste luchtjes beloven dat je uit de anonimiteit stapt en aantrekkelijk door het leven gaat. Als iedereen zijn neus achterna loopt dan gaat dit zeker lukken, zolang je er zelf maar tevreden mee bent. De nieuwste bloemige geuren van Marc Jacobs zijn prachtig verpakt in mooie opvallende flesjes met bloemetjes en worden momenteel erg goed verkocht. Yves Saint Laurent kwam onlangs met ‘Manifesto‘ voor de zelfverzekerde en krachtige vrouw en liet dit promoten door niemand minder dan Jessica Chastain. De geur ‘for her’ van Narciso Rodriquez staat momenteel flink in de belangstelling maar is toch al sinds 2004 in de handel.

 

Comments are closed.