Pimp je kleding met studs!

On 3 augustus 2012 by redactie

Het pimpen van spullen is al langere tijd een rage. Het begon in de wereld van de auto`s en motoren en langzaam maar zeker kreeg de mode industrie er mee te maken. Een enorme trend hierin zijn de studs aan het worden, die je kleding en accessoires meer uitstraling geven, maar waar komen deze kleine versierselen nu eigenlijk vandaan en wat kun je ermee?

Wat zijn studs nu eigenlijk?

Eigenlijk zijn studs van oorsprong kleine vierkante plastic of metalen drukkertjes die je ergens op kunt bevestigen. Door de enorme rage die studs aan het worden zijn, kun je ze tegenwoordig in alle soorten, maten en kleuren kopen. Studs worden via kleine pinnetjes op je kleding of accessoires bevestigd, maar er zijn ook kleinere varianten die je kunt opplakken. Modehuis Balmain is de aanstichter van de rage en de eerste die echt de studs duidelijk en prominent in hun collectie naar voren lieten komen.

Wat kun je met studs?

Het leuke aan deze drukkertjes is dat je zelf kunt bedenken wat je er mee wilt doen en the sky is the limit als het gaat om creativiteit. Schoenen, kleding, tassen en hoesjes kun je oppimpen met deze kleine eyecatchers. Als je niet zo creatief bent, kun je online duizenden voorbeelden vinden voor het gebruik van studs. Het is natuurlijk leuker om zelf een unieke creatie te bedenken, maar als je trendy voor de dag wilt komen deze zomer en zeker in de herfst, dan mogen studs niet ontbreken. Pimp je kleding, je schoenen of je tas en val lekker op met de kleine trendy studs!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Studded sneakers by Fashionscene.nl

Comments are closed.