Sieraden trends

On 31 januari 2013 by redactie

We hebben in het afgelopen seizoen veel uiltjes gezien, en ook de veertjes waren geliefd als versiering. Deze leuke sieraden kun je ook dit komende seizoen prima doordragen en combineren met de nieuwste damesmode. Kettingen met glimmende snorretjes en brilletjes zijn nog steeds geschikt als accessoire, al is het nieuwtje er nu wel een beetje af.

Kraaltjes
Ben je rond de 50 jaar oud? Dan weet je wat ik bedoel als ik begin over gekleurde strengen kleine kraaltjes in diverse kleuren. Er zijn dames die deze plastic praal met veel liefde hebben gedragen en daarom nog steeds onderin de kast bewaren. Als deze plastic strengen nog niet uit elkaar liggen, zijn ze in het bijzonder geschikt als accessoire tijdens een verkleedpartij.

Kraaltjes in 2013
Zoals het zo vaak gaat met de mode, het raakt uit de mode en komt vervolgens weer terug. Maar natuurlijk net even anders dan voorheen. Dit komende jaar zien we weer veel kleine kraaltjes. In sommige gevallen ook van kunststof, maar dan niet met de ouderwetse plastic uitstraling. Mooie fijne kralen in strengen in diverse kleurtjes die zijn verwerkt in armbanden en kettingen.

Andere bijouterietrends
Een aantal andere opvallende items die we tegenkomen bij de bijouterie artikelen zijn het gebruik van leder en suède. Als snoer of vlechtwerk, maar ook met een klokje als armband en horloge tegelijk te dragen. Het gebruik van leder, textiel en kraaltjes in een armband is dit jaar nieuw en bijzonder trendy. Heel apart zijn de ringen die aan je vinger tonen alsof je er twee draagt.

sieradentrends

Comments are closed.