Sieradentrends voor het komende seizoen

On 9 oktober 2013 by redactie

Omdat de kleding voor het komende seizoen vrij sober en donker is, zijn sieraden heel belangrijk. We zien veel glanzend goud dat is verwerkt in knopen, riemen, armbanden en horloges. Een goudkleurige ketting staat natuurlijk prachtig op een zwarte trui of een donkere blouse. Maar het is niet alleen maar goud dat er blinkt. Ook de kralenarmbanden, pandorabedels en pareldruppels zijn in het komende seizoen nog heel trendy.

armbandBron

Medaillons en hangers
De hangertjes en medaillons die je eenvoudig kunt verwisselen blijven in de mode. Gecombineerd met een prachtige kralenketting van Exoal of een goudkleurig snoer kun je hiermee zelfs de saaiste outfit opvrolijken. De nieuwe sluitingen aan de bedels en hangers zijn echt heel handig en maken het mogelijk om snel te wisselen. De bedels en medaillons kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden met een kralen- of schakelarmband.

Goud, zwart en zirconia steentjes
Dierenprintjes komen we niet alleen op jassen, tassen, sjaals en schoenen tegen, maar ook op sieraden. Het merk Zinzi heeft mooie hangers in tijgerprint van goud- en zwartglanzend materiaal in de nieuwste collectie. Prachtige sieraden die behalve trendy ook heel stijlvol zijn. Leren veters met kleurige kralen of bedels zijn te koop in verschillende maten en in allerlei kleurtjes zodat je naar hartenlust kunt combineren.

dierenprintdierenprintBron

Ringen met grote ronde stenen
Ook de horloges zijn aan de nieuwste trend onderhevig. Ga je binnenkort bij juwelenplein.nl een horloge kopen, kies dan voor een klokje met kleine glimmende steentjes of kristalletjes in de rand. Een effenkleurig donker bandje zorgt ervoor dat het klokje goed uitkomt. Ringen en oorbellen mogen flink knallen en doen helemaal met de trend mee. Goud- of zilverkleurige ringen met grote ronde stenen laten je handen deze winter echt stralen.

Comments are closed.