Sjaals: een blijvende trend

On 9 november 2012 by redactie

Denk je dat sjaals alleen voor de koude winterdagen dragen worden? Denk dan nog eens goed na. Ooit waren de sjaals verbannen naar de winterkast maar nemen nu steeds meer ruimte in beslag in de lente en zelfs zomerkasten. De sjaal is tegenwoordig één van de populairste mode accessoires van dit jaar.

Functies
De sjaal is veranderd van de dagelijkse, zoete hoofddoekjes naar een multifunctionele, altijd chique en vaak goedkope must-have. Het is zeer belangrijk om een mode artikel met een functie te kiezen. Een sjaal zorgt voor warmte en bescherming van jouw weelderige haarbos. Maar behalve dat, kan het ook kleur toevoegen en volledig het uiterlijk van een outfit veranderen. Zelfs een outfit met een spijkerbroek en T-shirt.

Combineren
Er zijn zo veel manieren om een sjaal te dragen. Dat maakt het ook zo handig om het in je kast te hebben. Zo kun je het dragen als rok, top, hoofdband, riem of bolero jasje. Door het toevoegen kun je wegkomen met het dragen van telkens dezelfde outfit. Niemand zal het opvallen.

De sjaal heeft eigenlijk een redelijk solide plek in de modewereld. De stijlen blijven vaak hetzelfde. Trends veranderen echter wel. Zoek naar sjaals met mooie printen en details, wees niet bang om op te vallen. Een sjaal zorgt immers voor een unieke en persoonlijke look. Een sjaal is waarschijnlijk het meest succesvolle accessoire in de mode branche, zo lang je maar weet hoe je het moet dragen.

Comments are closed.