Trendy leggings, panty’s en kousen

On 28 augustus 2012 by redactie

Niet langer zijn leggings en panty’s geacht voor mensen met een zwak voor de jaren ’80. Leggings, panty’s en kousen zijn een van de meest veelzijdige trends die u kunt gebruiken voor de herfst, de winter en in het voorjaar. Ze kunnen worden gecombineerd met mini rokjes, jurken, laarzen en meer recent, shorts.

Stijlen

De lijst is eindeloos en zo ook de beschikbare stijlen. Van de klassieke neutrale kousen tot aan de patroon panty’s, er is voor elk wat wils. En niet te vergeten wie ze draagt, beroemdheden zoals Scarlett Johansson, Kimberley Stewart en Sienna Miller dragen sportieve legginggs in elke kleur, patroon en lengte. Deze veelzijdigheid maakt deze trend voor iedereen, of u nu boho-chic als Mary Kate Olsen bent of een beetje een rock chick zoals Kate Moss. Leggings, panty’s en kousen zijn niet alleen praktisch voor het warm houden van de benen, ze zijn ook populair voor degenen die het gevoel hebben dat hun benen niet hun beste troef zijn.

Beschikbaarheid

Leggings, panty’s en kousen worden ook steeds op grote schaal beschikbaar. Veel winkels van de high-end fashionzaken tot aan uw gewone budget-winkels slaan ze in en maakt ze aantrekkelijk voor elk budget. De meest populaire stijl die het meest voorkomt, is op dit moment de zwarte legging of volledige pants met een klein aantal licht opvallende details. Dit komt waarschijnlijk omdat zwart gaat met alles. Je kan ze namelijk met alles combineren en dragen.

Comments are closed.