Water marble nail art

On 25 juni 2012 by redactie

Deze nail art is een leuke manier om je nagels mooi te versieren en kleurrijk de zomer in te gaan. Het is helemaal niet moeilijk. Water marble nail art is heel leuk om alleen te doen, maar ook met vriendinnen tijdens een meidenavond. Pret gegarandeerd.

Wat heb je nodig:

– Water op kamertemperatuur
– Een tandenstoker
– Verschillende kleuren nagellak, waaronder ook witte
– Plakband

Hoe maak je het:

breng een witte basiskleur op je nagel. Daarna kleef je de randen rondom je nagel vol plakband, zo krijg je geen vlekken op je vingers.

Als de witte nagellak droog is en de plakband kleeft, kies je de kleuren nagellak. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor roze en blauw. Je laat telkens een druppel per kleur in het potje water vallen. Dus eerst laat je een druppel blauw vallen, dan kies je meteen voor roze, en je gaat zo door tot het potje vol cirkels is.

Je neemt meteen een tandenstoker of satéstokje en je maakt hiermee patronen. Zo kun je lijnen trekken van de rand van je cirkel naar binnen toe.

Als dit gedaan is, neem je je nagel en dompel je ze in de cirkel. Hou je vinger zeker 15 seconden onder water zodat het kan drogen. Verwijder met een tandenstoker de overtollige nagellak uit het water voordat je je vinger uit het water haalt.

Als je vinger uit het water is, haal je de plakband van je vinger en is je eerste nagel klaar. Herhaal dit voor al je nagels.

Als allerlaatste kun je een doorschijnende topcoat aanbrengen voor extra bescherming.

Om het visueel te zien, kan je naar volgend youtube filmpje kijken:

Comments are closed.