Welke zonnebril draag jij dit voorjaar?

On 8 mei 2012 by redactie

Wat zijn dit voorjaar de trends op het gebied van zonnebrillen? Eigenlijk kan en mag alles op het gebied van zonnebrillen, maar we zetten de leukste trends op een rij.

Klassieke zonnebrillen
Ze waren afgelopen zomer ook al helemaal hot, maar nu nog steeds, de pilotenzonnebrillen, ook wel aviator bril genoemd. Het Wayfarer model van Ray-Ban is ook nog steeds helemaal trendy. Dit model wordt al sinds 1956 geproduceerd en is daardoor een echte klassieker. De bril heeft een kunststof montuur en is in allerlei kleuren en dessins verkrijgbaar.

Verschillende prints
Deze zomer maakt het niet uit welke print je zonnebril heeft, alles kan en mag. Als je er extra hip wilt bijlopen, heeft je zonnebril dezelfde print of kleur als je outfit!

Glazen in andere kleuren
Een nieuwe trend zijn de zonnebrillen met glazen in andere kleuren zoals geel, blauw of oranje. Hiermee val je lekker op!

Wegwerpbrillen
Je loopt over de markt en je ziet een leuk brilletje voor maar een paar euro. Dit wordt ook wel een wegwerpbril genoemd, je doet de bril misschien een of twee keer op en kunt hem dan weggooien. Een dure bril hoeft echt niet noodzakelijk, deze wegwerpbrillen zijn helemaal hot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *