De donut knot

On 4 juni 2013 by redactie

Niet alleen super trendy maar ook perfect wanneer je weinig tijd hebt. Als je op zoek bent naar een snelle en makkelijke manier om je haar te doen is een knot ideaal. Of je er nu chique, elegant, sexy of nonchalant uit wilt zien, alle stijlen kunnen binnen 5 minuten bereikt worden met een knot.

De donut knot:
De donut knot is een mooie ronde knot waarbij in het midden samen komt en daardoor de bijnaam donut knot heeft gekregen. Hoewel de knot een chique uitstraling heeft wordt de knot ook veel gedragen bij een casual outfit. Om een donut knot te maken heb je een haar donut nodig. Dit is een soort spons in een donut vorm en is tegenwoordig bijna overal te koop.

Hoe maak je een donut knot?
Maak een staart in je haar, als je wilt kun je een pony of paar plukken los laten hangen. Haal je donut door je staart heen maar begin bij de uiteindes. Vouw de uiteindes van je staart om de donut heen en rol zo langzaam naar beneden en zet de knot vast met schuifspeldjes. Voila, in mijn dan 5 minuten een perfecte knot. Op Girlscene.nl vind je nog een uitgebreide uitleg hoe je een donut knot kunt maken, en zie hier het resultaat:

donut knot

 

 

 
Bron: Girlscene.nl

Comments are closed.