Creëer een nieuwe look met kleur

On 14 februari 2014 by redactie

Niet alleen de dameskleding is in het nieuwe seizoen vol van kleur, de make-up doet lekker mee. We hebben al even mogen spieken naar de nieuwe kleurtjes die deze zomer in de verkoop komen. De kleurpigmenten variëren van felroze tot stevig oranje en Hollands blauw. Denk je dat het alleen over de oogschaduw gaat, dan heb je het mis, want ook de mascara’s zijn binnenkort in deze opvallende kleuren verkrijgbaar.

Mascara
De merken Dior, Collistar, Clarins en Bourjois lopen voorop en laten nu al de nieuwe felle kleuren zien. Dior komt met Azuurblauw en bessenrood, Collistar heeft de kleur violet in het assortiment en Bourjois presteert het om zelfs mascara in de kleur turquoise te gaan verkopen. De oogpotloden doen mee in dezelfde tinten en mogen royaal worden aangebracht.

Oogpotloden
Terug van weggeweest zijn de lichte parelmoer oogpotloden die worden gebruikt om de contrasterende kleur goed tot zijn recht te laten komen. Breng hiervoor eerst een lichte parelmoer lijn op de oogrand aan en veeg deze een beetje uit. Nu kun je een felle kleur als lijn aanbrengen en dit eventueel combineren met een zwarte eyeliner en een mascara.

Blusher
De nieuwste blushers bevatten meerdere warme tinten die prachtig zijn gecombineerd in een palet. Deze zijdezachte poeders behoor je in laagjes aan te brengen en hiervoor mag je de verschillende tinten door elkaar gebruiken. Het vermelden waard is de multifunctionele shimmer brick van Bobbi Brown die gebruikt kan worden als bronzer, blusher en oogschaduw.

Comments are closed.