Geen BB, maar CC cream!

On 11 februari 2013 by redactie

Zijn we net aan de BB crème gewend, komt L’oreal weer met iets nieuws, namelijk de CC cream. CC staat voor Color Correcting moisturizer en beloofd ons een stralende en gehydrateerde huid. Toch is het verschil tussen een BB – en een CC crème niet erg groot. Beide crèmes bevatten dekkende en verzorgende bestanddelen, het is maar net wat je het belangrijkste vindt.

BB – of CC crème?
BB crème bevat meer kleurbestanddelen en belooft daarom een betere dekking. CC crème bevat meer verzorgende bestanddelen en belooft daarmee een gehydrateerde en vooral rustige huid. Beide crèmes hebben dus goede eigenschappen, en dan is het een kwestie van uitproberen. Gewoon ’s morgens aanbrengen op een schone huid, en beoordelen wat het beste bevalt.

Rage
Feit is wel dat deze nieuwe CC rage enorm is aangeslagen en dat de bekende merken zich beraden omtrent nieuwe producten. De CC crème van Chanel ligt al in de schappen in het buitenland maar is in Nederland nog nergens te koop. Terwijl Estée Lauder en Clinique nog druk bezig zijn in hun laboratoria, beveelt Oil of Olaz Total Effects Touch of foundation aan vanwege de vergelijkbare eigenschappen.

Comments are closed.