Let it glow, let it glow, let it glow

On 4 oktober 2012 by redactie

Komend winterseizoen gaan we voor de ware “goldrush” en mag alles uit de (make-up)kast gehaald worden voor een glamoureuze look. Of je nu uitgenodigd bent voor een familiediner of met vrienden gaat stappen, met deze look steel je zeker de show.

Gouden make-up kan heel geraffineerd staan, echter overdaad schaadt en het is dan de kunst om de juiste toon te zetten.

Schitterende ogen:
Goud geeft een mooie gloed en accentueert de schittering in je ogen.
Breng een gouden laagje oogschaduw aan tot net boven de arcadeboog en een streep mat wit net onder je wenkbrauwen.
Als je durft: een beetje goudkleurige oogcrême in de ooghoek. Voor een zacht effect is het zaak alles mooi in elkaar te laten overlopen.Nog niet knallend genoeg? Combineer je “gouden look” dan met dramatisch zwarte smokey eyes.
Wanneer je besluit het accent op je ogen te leggen, hou je overige make-up dan rustig.

Stralende wangen:
Een blusher met een gouden laagje laat je gezicht stralen. De trend is om de jukbeenderen te benadrukken.
Breng daarvoor met een grote kwast een dun laagje rouge net onder je jukbeenderen aan en maak het af met een vleugje goud.

Sensuele gouden lippen:
Je lippen lijken meteen voller met een tipje goud. Kies je voor drama dan werkt een donkerrode lippenstift met gouden lipgloss erover heel goed. Voor een echt geraffineerde eye-catcher breng je alleen in het midden van je lippen wat gouden lipgloss aan.

Glanzende huid:
Een mooi decolleté maakt het geheel af. Een bodylotion met shiny-effect is hiervoor erg geschikt. Maar je kunt natuurlijk ook eenvoudige lotion gebruiken waar je zelf een fijne goudpoeder overheen “stuift”.

Comments are closed.