Make-up trend van deze zomer: de nude-look

On 11 juli 2012 by redactie

Om er helemaal trendy bij te lopen deze zomer hoef je helemaal niet zoveel moeite te doen. Gewoon lekker luchtig en met een natuurlijke uitstraling de deur uit. Een beetje make-up is al genoeg om accenten aan te brengen en een verzorgd uiterlijk te creëren. Ook deze zomer is de nude-look nog helemaal hip.

Wat heb je nodig om de perfecte nude-look te maken?

  • Foundation

Gebruik een foundation die een natuurlijke uitstraling heeft en perfect bij jouw huidskleur past om alle oneffenheden te camoufleren. Voor een lichte foundation kun je wat van je eigen foundation mengen met dagcrème of een BB-cream gebruiken.

  • Oogschaduw

Gebruik vooral geen felle kleuren maar natuurlijke kleuren in verschillende bruintinten. Er is een ruime keuze aan bruintinten te krijgen in de winkel dus afwisseling is ook mogelijk bij deze look.

  • Blush

De kleuren perzik of beige passen perfect bij de nude-look en geven je wangen een natuurlijk en gezond blosje. Het is belangrijk om de kleur goed uit te blenden op het gezicht zodat je geen duidelijke kleurovergang meer ziet.

  • Mascara

Een bruine mascare geeft een iets zachtere look aan het gezicht dan een zwarte mascara welke de ogen meer benadrukken. Bruin is dus de meest geschikte keuze voor deze look.

  • Lipgloss

Het is niet nodig om iets op je lippen te doen voor de nude-look maar eventueel een lipgloss of lipstick in een zachte, natuurlijke teint is een goede keuze.

Comments are closed.