Een oranje zomer

On 23 mei 2014 by redactie

178113614De zomer van 2014 zal voor velen van ons oranje kleuren. Maar dit zal niet alleen komen vanwege het wereldkampioenschap voetbal. Veel van de trendwatchers hadden al voorspeld dat de kleur oranje deze zomer zou gaan domineren. Niet alleen in de kleding zal dit het geval zijn. Oranje mag deze zomer ook terugkomen in de make-up keuze.

Combineer oranje

Oranje is een kleur die opvalt en dat mag deze zomer. Deze zomerse en uitbundige kleur is prima te combineren met oranje kleding. Ook de combinatie met wit, pastelkleurige en zwarte kleding is te maken met oranje make-up.

Opletten bij oranje

Wie oranje make-up gaat gebruiken moet echter wel rekening houden met een aantal aspecten. Wie de nadruk legt op de mond met oranje lippenstift, zal de rest van de make-up wat rustiger en natuurlijker moeten houden. Gebruik niet te felle lippenstift bij een lichte huidskleur, maar liever een glos.

Gezond oranje

Een oranje tintje meegeven aan je gezicht geeft een gezonde uitstraling. Ga niet alles insmeren met powders, maar benadruk de uitstekende delen van het gezicht. Geen een extra zomerse touch mee door wat oranje oogschaduw aan te brengen in combinatie met een dun lijntje langs de wimpers. Het geeft een gezonde en zomerse uitstraling.

Kiezen van oranje nagellak

Er zijn veel verschillende tinten oranje te vinden als het om nagellak gaat. Kies voor felle kleuren om een intense en vrolijke uitstraling te krijgen. Voor een wat chiquere uitstraling kan er beter gekozen worden voor een matoranje kleur.

Comments are closed.