Aztec print

On 24 juni 2013 by redactie

De uitverkoop is zo langzamerhand ook al weer begonnen, hoogste tijd om je garderobe aan te vullen met een paar opvallende items! De sale is voor echte koopjesjagers dé gelegenheid om hun basisgarderobe weer helemaal up to date te krijgen met enkele slimme aankopen. Waar moet je naar op zoek om er deze zomer helemaal fashionable bij te lopen?

Kleurrijk en geometrisch
Eén van de trends voor deze zomer is de Aztec print. Je zult de print afgelopen voorjaar vast al hier en daar gespot hebben: tassen met vrolijke print, telefoonhoesjes, schoenen. De Aztec print is een bontgekleurde etnische print, afgeleid van de prints die de Zuid-Amerikaanse Azteken vroeger al gebruikten om hun kleding op te fleuren. De geometrische figuren geven elke outfit een instant lift.

Je kunt deze trend net zover doorvoeren als je zelf wilt: met slechts een enkele accessoire, of juist van top tot teen in Aztec print gehuld. De winkels hangen vol met jurkjes en shirts bedrukt met de meest bonte patronen. Zoek je meer iets om een neutrale basis up to date te houden, denk dan eens aan een paar sneakers met Aztec print of een opvallende ketting of sjaal.

Comments are closed.