Badpaktips voor de zomer

On 29 juni 2012 by redactie

De zomer is weer volop in aantocht. Ook deze zomer zullen er badpakken en bikini’s gedragen worden op het strand. Daarom geef ik je badpaktips per figuur.

Appelvormig

Je hebt brede schouders en ronde borsten. Je hebt een buikje, geen taille, maar je hebt mooie slanke benen:

Als appeltje draag je beter een tankini of badpak, en liefst een dat je boezem goed ondersteunt. Om de buik niet te veel te accentueren, vermijd je het best te strakke pasvormen. Voor een effect van lange benen, draag je als schoen een sleehak.

Peervormig

Je schouders zijn smal, de borsten zijn kleiner en je hebt een zeer slanke taille, maar je bent zwaarder op de heupen:

Een badpak met halsuitsnijding tot aan je navel staat jou wel als gegoten. Verkies je een bikini, dan mag je met het bovenstuk alle kanten op. Voor het slipje kies je dan beter een breder model om alles in evenwicht te brengen.

Zandloper

Je hebt een slanke taille, vollere borsten en je heupen zijn even breed als je schouders:

Als zandloper heb je een goed figuur voor op het strand. Je kiest liefst voor een zeer vrouwelijk badpak of bikini. De accessoires, zoals een hoed en strandtas, mogen extra opvallen.

Asperge

Je hebt kleine borsten, smalle heupen, niet echt een taille en je bent atletisch gebouwd:

Als asperge wil je vrouwelijke vormen creëren. Hiervoor kies je beter horizontale strepen om de indruk te geven een vollere boezem te hebben. Om een extra sierlijk silhouet te creëren draag je een bijpassende kaftan.

Comments are closed.