Damesjassen 2012/2013

On 5 oktober 2012 by redactie

Het aanbod van herfst- en winterjassen is breed genoeg, zelfs voor een veeleisende modechick. Dit jaar zijn de trends vrouwelijk en chic, ideaal voor tijdens de winter en zeer geschikt voor de dames die houden van de klassieke look. Echter, de onbetwiste leider van de trends van aankomend seizoen is de trenchcoat. De trenchcoat is gemaakt in een klassieke stijl en is dé vertegenwoordiger van de militaire stijl. Super vrouwelijk, warm en uberchic!

Lengte
De meest populaire lengte van damesjassen is midi-lengte en knie-lengte. Maar laat dit je keuze niet beperken. En voor vrouwen die dit seizoen bereid zijn om hun slanke figuur te laten zien, hebben de mode ontwerpers hun collecties uitgebreid met mini-jassen, deze jassen zijn supersexy.

Details
Een andere modetrend van dit jaar is een jas zonder bevestigingsmiddelen. Deze jassen kunnen niet dicht en sommige zijn bevestigd met een band. Verborgen bevestigingen zijn ook zeer populair en geven een speels effect. Bont en leer zijn zeer modieuze materiaal deze winter, zowel in de basis van de jas als in de details. De meest actuele en hippe materialen zijn de gladde huiden en lichte lange vachten.

Kleuren en stijlen
Retro en militaire trends zijn onvoorwaardelijk deze herfst en winter. De jassen kunnen groot en klein zijn en spelen met lichte en donkere kleuren tinten hebben om een levendig contrast te creëren. De kleuren van aankomend seizoen zijn helder. Zwart-wit en colorblocking zijn ook relevant. Onder prenten constateren we een aantal trends: slangenhuiden en andere dierenprinten. Gebreide materialen zijn ook in de mode.

Comments are closed.