De ideale beach outfit? Top of flop?

On 17 maart 2013 by redactie

Het is een mooie zonnige dag en je bent van plan om naar het strand in Malibu of St. Barts te gaan. Om je daar als een slons te kleden kan natuurlijk echt niet. Sommige mensen richten zich alleen op hun outfit. Zo komen ze dan uiteindelijk met een melkwitte huid het strand op en vragen zich dan af waarom iedereen je aanstaart… Dus het gaat natuurlijk niet alleen om je outfit, je eigen huid is ook belangrijk.

Je huid: een woestijn of een babykontje?
Zoals ik al eerder zei is je huid ook belangrijk, het kan je een gezonde uitstraling geven of juist een oververmoeide uitstraling.
Een mooi bruin kleurtje is bijna een must-have op het strand, want wit is echt uit. In de zomer is een bruin kleurtje zo geregeld, maar pas op dat je niet verandert in een rode kreeft.

Helaas, vertaalt dit voor sommige, gewone stervelingen, een bezweet hoofd en kleren die maar snel worden aangetrokken, daar zo meer over. Ook kan make-up je een gezonde uitstraling geven, ook al is het maar een beetje waterproefmascara. Dus zorg dat je altijd wat op hebt en eventueel iets hebt om het later bij te werken.

De beach look
Als basis gebruik je natuurlijk je stylish bikini, wat stylish is kan je natuurlijk in de nieuwste modebladen vinden of op deze site. Daarover doe je bijvoorbeeld een tuniekje of jurkje met een leuke print en dat kan je afmaken met leuke accessoires.

Comments are closed.