De perfecte tas

On 13 mei 2013 by redactie

Vandaag zag ik in de supermarkt iemand lopen met ‘de perfecte tas’. ‘Zo’n tas wil nou ook’, flitste het door me heen. De perfecte tas, niet te groot en niet te klein, en in een kleur die gezien mag worden. Mooie glanzende oogjes aan de zijkanten en een lange schouderband zodat de tas schuin gedragen kon worden. Waarschijnlijk met voldoende vakjes aan de binnenkant, maar dat kon ik natuurlijk niet zien.

Gehavende oude tas
Een uur later zit ik thuis op de bank mijn gehavende oude tas te bekijken. Z’n beste tijd gehad, en voor het grootste gedeelte kleurloos. Het ritsje van de sluiting heeft de moed opgegeven en het drukknoopje van het vakje voor mijn mobiele telefoon functioneert ook niet meer. Een nieuwe tas is geen overbodige luxe, maar waar vind ik die tegen een betaalbare prijs?

Facebook
Facebook biedt uitkomst, want precies vandaag zie ik een melding van Gavetas.nl voorbij komen. Verwen je moeder met een nieuwe tas en krijg 12,5 % korting door het gebruik van de kortingscode. Een leuke actie, en die 12,5 % korting kan ik best gebruiken voor een leuke tas voor mezelf. Blij verrast zie ik dat de collectie tassen niet alleen leuk, hip en trendy is, maar ook betaalbaar.

Webshop Gavetas.nl
Het is mij gelukt om een mooie tas voor weinig geld te scoren in de webshop van gavetas. Het was een tas uit de sale en afgeprijsd of niet, de korting was evenwel geldig. Een gratis verzending en de volgende dag al netjes afgeleverd door een bezorger bij mijn eigen voordeur. Eerlijk gezegd was ik best een beetje verbaasd dat de tas al zo snel keurig verpakt werd afgeleverd.

Topwinkel
Mijn melding op Facebook over de geleverde tas leerde al snel dat er meer mensen zijn met deze ervaring. Leuke tassen en portemonnees, betaalbare prijzen en een snelle bezorging zorgen ervoor dat deze webshop goede zaken doet. De collectie is afgestemd op de prijsbewuste vrouw van nu die op zoek is naar een trendy tas tegen een betaalbare prijs.

Comments are closed.