Denk maar zwart wit deze lente

On 6 juni 2013 by redactie

Als we aan zwart witte kleding denken dan denk je al gauw aan somber en saai, terwijl nu juist de zomerkleding in de mooiste felle kleuren in de rekken hangt is deze lente zwart witte kleding echt de trend.

Combineren van zwarte en witte kleding

Zwart met wit combineren staat netjes maar het geeft ook een frisse verzorgde uitstraling, combineer maar eens een wit rokje of jurkje met zwarte schoenen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.jurkjes.nl voor een leuk jurkje. Maar ook een zwart-wit gestreepte top op een zwarte broek of gecombineerd met een witte broek is een frisse leuke combinatie. Kies voor een leuk kort zwart jurkje dat je combineert met een leuk kort wit vestje, een paar mooie witte schoenen er onder en je hebt weer een leuke frisse zwart-witte lente combinatie.

Een zwarte rok met een zwart-wit gestreepte top of met een eenvoudig witte blouse en een mooie zwart-witte sjaal. Eventueel zou je er ook nog een leuk kort zwart jasje op kunnen dragen. Genoeg keuze om zwarte en witte kleding op een leuke manier te combineren. Dus wat ga jij dragen deze lente, ga jij ook voor zwart wit?

Zwart en witte kleding is echt niet saai en somber

Vergeet de woorden saai en somber eens en denk deze lente aan zwart wit. Na de zwart-witte lente mode, kun je de mooiste felle kleuren aan voor de zomer.

Comments are closed.