Een zonnig vooruitzicht

On 25 april 2013 by redactie

Nu de dagen langer worden en de zon zich vaker laat zien, krijgen we meer zin om er op uit te gaan. Wandelen en fietsen, of als het weer het toelaat een heerlijk terrasje pikken. Buiten in beweging zijn lijkt vanzelf te gaan zodra de temperatuur boven de 15 graden komt. Dit geldt natuurlijk ook voor sporten zoals hardlopen, wielrennen en skeeleren.

Buiten zwemmen
Binnenkort gaat het buitenbad weer open, en kunnen we weer naar hartenlust onze baantjes trekken. Het is dus toch wel tijd om even te kijken of het badpak van vorig jaar nog goed zit. Een goed badpak mag niet lubberen en zit droog behoorlijk strak. Lig je eenmaal in het water, dan rekt het badpak nog iets uit zodat je er goed in kunt bewegen.

Nieuwe badpakken
De nieuwe badpakken zijn weer erg leuk en voorzien van drukke prints. Er zijn veel badpakken met dierlijke motiefjes in de kleur zwart-wit. Vind je dit niet zo leuk, dan kun je ook kiezen voor opvallend felgekleurde modellen met bloemetjes. Nieuw zijn de glanzende materialen die regelmatig in de badpakken worden verwerkt.

Sportbadpakken
De sportbadpakken hebben een flinke verandering ondergaan. Met zo’n badpak kun je niet flaneren op het strand, maar daar zijn ze natuurlijk ook niet voor gemaakt. Sportbadpakken zitten vooral strak en maken je decolleté zo plat mogelijk. De nieuwste modellen sluiten niet alleen hoog in de nek en onder de oksels, ze hebben ook nog eens kleine broekspijpjes.

Comments are closed.