Haal het maximale uit je Little Black Dress

On 20 december 2012 by redactie

Er lijkt geen kledingstuk bekender dan de LBD, oftwel de ‘little black dress’. Dit jurkje is niet voor niets zo geliefd. Het lijkt namelijk alsof het korte, zware jurkje voor elke situatie geschikt is. Om je outfit met de LBD nog spannender te maken, vind je hieronder een aantal tips over hoe je jurk perfect te combineren voor iedere gelegenheid’:

– Sollicitatiegesprek:
Het is altijd lastig om te bedenken wat je het beste aan kunt trekken voor een sollicitatiegesprek. Geen paniek, een LBD kan altijd! Combineer het zwarte jurkje met een colbert jasje in een kleur die je gezicht mooi ophaalt. Een blondine met blauwe ogen zou kunnen denken aan blauwtinten, terwijl een brunette met een warme huidskleur op haar best is in rood. Op deze manier maak je altijd een stralende indruk.

– Bruiloft:
Trek je mooiste pumps uit de kast om je LBD wat op te spicen. Felrode lippenstift en strak naar achter gestoken haar geven een gegarandeerde glamourlook!

– Casual hip:
Ook voor een gezellig dagje shoppen met vriendinnen kan de LBD weer tevoorschijn komen. Draag het jurkje met een zwarte panty én een paar stoere biker laarsjes. Het zogenaamde ‘down dressen’, oftewel je look minder chic laten ogen, is helemaal van nu. Een grof gebreide sjaal maakt deze outfit compleet.

Met deze drie simpele tips haal je het maximale uit de LBD! Om op iedere gelegenheid te zijn voorbereid, is het handig om er altijd een in je kast te hebben hangen.

Comments are closed.