Kom netjes voor de dag met een pak

On 3 juli 2013 by redactie

Iedereen zou eens in zijn leven de luxe van een speciaal op maat gemaakt kostuum moeten ervaren. Of je nu dagelijks een pak draagt voor je werk, of alleen voor speciale gelegenheden een pak in de kast hebt hangen. Je kunt natuurlijk voor een pak terecht bij H&M of V&D. Maar een op maat gemaakt pak geeft een gevoel van comfort en zelfverzekerdheid, een sensatie die het gemiddelde confectiepak niet kan evenaren. Bij Suit Yourself kun je voor een gunstige prijs een pak helemaal naar jouw smaak en speciaal op jouw lijf gesneden vinden.

Heren
Een pak is een aanschaf voor meerdere jaren. Waar de trends op het gebied van mannenmode elk seizoen veranderen, blijft de mode qua pakken meer stabiel. Het herenpak is tegenwoordig strak gesneden, actueel houdt de man zijn kostuum met een kleurrijk overhemd of een opvallende das. Een paar opvallende lakschoenen zorgen voor een trendy accent. Kies daarom met zorg de stof en snit van het pak: je zult er nog jarenlang plezier van hebben!

Dames
Ook voor dames is een op maat gesneden jasje of damespak een onmisbaar item in de garderobe. Weinig is zo veranderlijk als damesmode, maar een goed pak gaat jaren mee. Ben je niet zo van de mantelpakken, dan kun je ook alleen een jasje op maat laten maken. Het jasje kan zowel casual als zakelijk gedragen worden. Een basispak kan met de juiste blouse en accessoires steeds weer anders gedragen worden. Met een goed damespak kom je altijd goed voor de dag!

Comments are closed.