Opvallend rood

On 24 december 2012 by redactie

Met de feestdagen voor de deur is het altijd weer lastig kiezen. Er feestelijk uitzien is dan het devies, maar wat kies je? De verwachting is dat vrouwen dit jaar minder gaan besteden aan kerstkleding, maar als je dan wil opvallen en je zelfvertrouwen een boost wil geven, dan adviseren kenner rood.

Zelfvertrouwen tanken

MyCelebrityFashion.co.uk deed een onderzoek naar jurken waar vrouwen zich goed en sexy in voelen en het rode jurkje was de absolute winnaar. Vrouwen voelen zich goed bij deze opvallende kleur, blijkt uit het onderzoek. Veel vrouwen hebben een rode jurkje in hun kast hangen en om op te vallen tussen de rest adviseren de kenners om op zoek te gaan naar een opvallend model, zodat je gezien wordt. Vrouwen komen graag verleidelijk voor de dag en de gewaagde rode jurkjes geven een extra vrouwelijk en sexy gevoel.

Andere topjurken

Natuurlijk kun je ook traditioneel in het zwart gaan, maar volgens de kenners is dit al snel saai. Je kunt je jurk oppimpen door er wat versierselen aan toe te voegen, zoals glitters, veren of een ander kleur stof er aan toe te voegen. Andere aanraders, waar vrouwen zich goed in voelen, zijn een maxijurk, tuniek, wikkeljurk en strakke kleding. Ook de trouwjurk staat in het rijtje, maar lijkt iets minder geschikt voor de feestdagen.

Comments are closed.