Rolmodellen voor kinderen en de kinderkledingtrends

On 20 december 2013 by redactie

kleding aan rekKinderen zoeken rolmodellen om zich te kunnen identificeren

Kinderen zijn voortdurend op zoek naar rolmodellen. Ze identificeren zich niet alleen met jou als ouder. Ook in de media zien ze voortdurend mannen of vrouwen waar ze zich graag mee identificeren. Het is belangrijk voor het ontwikkelen van hun eigen levensstijl en daarom is het ook heel gewoon dat kinderen rolmodellen zoeken. Juist in kleding is dat veel terug te vinden.

De helden van kinderen

Er is volop leuke kinderkleding te vinden die het rolmodel voor een kind dichterbij brengen. Tijdens de jonge kinderjaren zullen dit vooral Disney figuren zijn zoals Micky Mouse en Donald Duck. Naarmate ze ouder worden kunnen dat ook actiehelden worden zoals Superman of Batman. Wanneer meisjes wat ouder worden zullen ze graag kleding willen dragen van bijvoorbeeld Justin Bieber of One Direction.

Modetrends spelen in op rolmodellen

Natuurlijk kun je verkleed kleren kopen zoals een schitterende jurk voor je dochter zodat ze zich echt een prinses voelt. Of bijvoorbeeld een kostuum voor je zoon zodat hij zich Superman waant. De modetrends voor kinderen spelen echter ook op de superhelden van kinderen in. Daarom kun je vaak ook gewone kleding kopen, zoals shirts met prints van superhelden, om je kind dolgelukkig te maken.

De kleding van nu voor kinderen

Kinderkledingtrends van nu zijn bijvoorbeeld shirts met grote prints voor jongens. Maar ook truien met capuchons doen het op dit moment erg goed. Ze zullen zich daardoor stoer en krachtig voelen. Maar ook laarzen voor zowel jongens als meisjes zijn uitermate populair. Meisjes kunnen zich echte prinsesjes voelen door de mooie jurkjes die er op dit moment in de mode zijn. Koop daarom leuke kleding voor je kinderen en zorg ervoor dat ze zich altijd een held voelen of zich kunnen vereenzelvigen met hun populaire artiest! Kinderkleding kan via V&D.nl online besteld worden

Comments are closed.