‘Shopkriebel’

On 25 april 2013 by redactie

Zodra het eerste zonnestraaltje door het raam naar binnen schijnt, begint het bij mij te kriebelen. Misschien herken je het wel, ik noem het namelijk de ‘shopkriebel’. Als eerste duik ik in mijn kledingkast om vervolgens te constateren dat ik iets nieuws nodig heb. Ben ik eenmaal zover, dan ga ik er goed voor zitten want shoppen doe ik altijd online.

Favoriet
Meestal kijk ik eerst bij Esprit, om dan vervolgens een lading bij Cecil te bestellen. Cecil is er namelijk speciaal voor ‘ronde’ vrouwen, en daar ben ik er één van. Er is zoveel keuze dat je urenlang kunt combineren en vele outfits kunt samenstellen. Ook best moeilijk, want neem ik nu die rode broek met dat witte shirt, of die witte broek met dat rode shirt?

Zoveel keuze
Er zijn veel broeken, shirts en vestjes in dezelfde kleuren. De kleur rood is bijvoorbeeld voor allemaal hetzelfde, wat onderling uitwisselen natuurlijk heel eenvoudig maakt. En kies ik nu die zomerbroek met een gilet in dezelfde kleur, of ga ik voor iets heel anders? Zoveel keuze maakt het er niet eenvoudiger op, en daarom kies ik meestal voor een designer- of weekly outfit.

Achter de schermen
Voor twijfelende vrouwen zoals ik, is het ideaal dat er regelmatig een nieuwe samengestelde outfit wordt getoond. Achter de schermen is een heel team aan het werk om steeds de leukste combinaties te maken. Speciaal voor de warme of koude dagen, met of zonder vestje, en natuurlijk inclusief het leukste sjaaltje dat echt niet vergeten mag worden.

Comments are closed.