Stijlbijbel

On 27 maart 2013 by redactie

Met de stijlbijbel van Elle voor mijn neus probeer ik mij voor te stellen hoe ik aankomende zomer ga flaneren in de stad. Uiteraard met mooi weer, een gezellig terrasje en de juiste vriendinnen. Op dat moment ben ik zeker vijf kilo afgevallen dus alle kleding uit deze dikke trendbijbel staan mij perfect. Als ik Elle moet geloven kunnen we het beste allemaal starten met het creëren van een rad van stijl.

Rad van stijl
Het is een ideetje van fashion director Esther Coppoolse om je kleding te verdelen in een schijf van vijf. Hits, trends, tendensen, classics en verrassingselementen krijgen zo allemaal hun eigen plaatsje. Je hebt er een groot bed voor nodig om al je kleren neer te leggen, maar uiteindelijk blijkt het heel handig. Je ziet in één oogopslag wat je nog nodig hebt en in welk gedeelte van de stijlbijbel je moet gaan zoeken.

Classics
In dit deel van de stijlgids staan mooie leren broeken, jurken en jassen. Basisartikelen zoals overhemden en fijne shirts met lange mouwen mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij de trends vinden we zoals verwacht meer opvallende kleding met veel volants en plooien. De tendens is stoer en mannelijk met stevig denim en zachte blousjes. Om het rad compleet te maken met ‘een hit’ heb je tenminste één kledingstuk nodig met een opvallende print.

Shoppen
Gelukkig vertelt Elle ons ook nog waar we ons ‘eigen rad’ vol kunnen shoppen en waar al deze artikelen online te koop zijn. Kledingstukken van bekende merken als H&M, Diesel, Jacob Cohen en Pepe Jeans London zijn tezamen gecombineerd tot perfecte zomerse outfits. Tot slot mogen we in deze stijlbijbel ook nog de nieuwe outfits van het gehele redactieteam van Elle bewonderen.

Comments are closed.