Trendy en warm gekleed de winter in

On 29 november 2013 by redactie

Als we de berichten moeten geloven komt er een hele strenge winter aan. Dat betekent dat we ons warm moeten aankleden om ongemak door kou te voorkomen. Een warme winterjas, fijne handschoenen en stevige snowboots zijn dan wel vereist natuurlijk. Zorg dat je beslagen ten ijs komt en bij kou direct kunt pakken en dragen wat je nodig hebt.

Winterjassen
De winterjassen zijn dit seizoen een stukje langer en voorzien van een flinke opstaande kraag. Dat is niet alleen fijn bij kou, maar ook leuk om te combineren met een vrolijke sjaal. Kies je voor een warme gebreide sjaal in een vierkant model, dan kun je hier naar hartenlust mee combineren. Een riem in de taille is deze winter een absolute must en helemaal trendy.

Winterjas trends

Sjaals
Gebreid in vierkante modellen, maar ook royale lange sjaals met motief en franjes zijn heel geliefd. Zoek een sjaal bij je winterjas zodat de kleuren goed met elkaar matchen en je de sjaal ook over je jas kunt dragen. Bijpassende handschoenen en een muts zorgen voor een mooi geheel en houden je bovendien lekker warm.

Muts en handschoenen
Terug van weggeweest zijn de ronde gebreide mutsen met een pompon in het midden. Dit model heeft een fijn draagcomfort en houdt je oren lekker warm. De gebreide muts met klep is helemaal nieuw dit seizoen en ontzettend trendy. De nieuwste handschoenen zijn voorzien van touch-screen vingertoppen en een extra omslag die je polsen lekker warm houdt.

Comments are closed.