Zomertips

On 27 augustus 2012 by redactie

Dit jaar draait alles om felle kleuren en gedurfde prints. Dus het is het juiste moment om de donkere en zware winter kleding op te bergen en te gaan voor iets kleurrijks en trendy, must-have kleding van dit seizoen.

Colorblocking

De trend die er dit seizoen uitknalt,is de colorblocking trend. Leuke en speelse jurkjes in opvallende combinaties zijn dit jaar helemaal in. Hollywood-sterren rocken een mix van hotpink, smaragdgroen, citroengeel, turqiose, koraal en nog veel meer levendige tinten op straat én op de rode loper. Probeer de colorblocking trend op kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor een leuke pittige look. Het draait dit seizoen immers om opvallen!

Bloemenprints

Dit seizoen draait ook om bloemenprints. De bloemenprint domineert de catwalk van de laatste lente en zomer. De bloemenjeans-trend is dan ook uitgegroeid tot één van de grootste trends van het seizoen. Erg stoer en gewaagd! Voeg wat nieuws toe aan je garderobe met een aantal prachtige bloemenjeans. Draag deze stijl met jasjes, vestjes en topjes. Het is immers een erg vrouwelijke look!

Neon

Doe lekker gek en draag een luid schreeuwende neongekleurde jurk. Van jurken tot schoenen, van handtassen tot haar en nagels; alles gaat neon. Kijk maar naar sterren Als Nicki Minaj en Lady Gaga. De sleutel tot een perfecte combinatie van jouw neonkledingstukken,is het vinden van de juiste balans. Draag niet meer dan 2 neonkledingstukken. Draag een koraalgekleurd jurkje met hoge mintkleurige pumps: extreem vrouwelijk, sexy, zomers én volgens alle modetrends van dit seizoen!

Comments are closed.