Wat zijn de zomertrends op het gebied van tassen in 2017?

On 5 mei 2017 by redactie

Eindelijk is de zomer weer in aantocht en we gaan massaal onze garderobe inspecteren of we toevallig iets nieuws nodig hebben. Maar natuurlijk hebben wij vrouwen altijd wel wat nieuws nodig en in dit geval een paar mooie nieuwe tassen! Graag wel hippe modellen en natuurlijk volgens de laatste trends, want we gaan natuurlijk hip de zomer in! En met een perfecte tas is je outfit helemaal af. Welke vrouw wil dat nu niet!

Wat er echt uit springt deze zomer, zijn de kleine tasjes waar je heel gemakkelijk je telefoon in kan meenemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en hebben verschillende kleuren. Het voordeel is natuurlijk ook dat je je telefoon op deze manier altijd bij de hand hebt. En het lijkt erg hip op je outfit.

Ook de clutch blijft heel populair, erg handig voor het uitgaan. Wat ook erg leuk aan deze tassen is, dat er meestal van die leuke kettingen aan zitten. Geeft deze tassen toch iets bijzonders. Het onderscheid zich weer van andere modellen. Ook dit jaar weer, past deze tas prima bij je outfit!

De schoudertas lijkt vervangen te zijn door de kleine rugzakjes. De kleine rugzakjes lijken echt een tas te zijn die weer helemaal terugkomt.

De handtas is ook nog steeds erg hip. Denk dat ieder van ons wel een paar van deze stoere exemplaren in het bezit heeft. Want hiermee kunnen natuurlijk veel spullen meegenomen worden. Ideaal voor een dagje weg. Maar ons vrouwen kennende is dat eigenlijk nog te klein voor een dagje weg, of niet dames? En nu je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste trends, kun je je lekker gaan oriënteren op iets nieuws. Ga je voor een dagje de stad in met vriendinnen of ga je eerst even lekker rondkijken op Marington.nl?

Comments are closed.