Klassiek en comfortabel: ballerina’s

On 7 juni 2013 by redactie

Een klassieker waar je altijd wat ruimte voor overlaat in je schoenenkast of koffer: de ballerina. Vooral in de zomer zijn de klassieke ballerina’s een absolute must have voor iedere vrouw. Ze zijn netter dan teenslippers en comfortabeler dan hoge hakken en daarom zowel geschikt voor naar kantoor als naar een feestje. Of je nu kiest voor een broek, een jurk of een rokje, met een paar ballerina’s maak je elke outfit af.

Trendy
Ballerina’s bestaan al eeuwenlang en zoals alle modes zijn ze gekomen en gegaan. Na jaren van afwezigheid haalde de actrice Audrey Hepburn de flatjes in de jaren ’50 weer uit de vergetelheid. Grote ontwerpers namen de ballerina op in hun collecties en daar blijven ze tot de dag van vandaag een belangrijke rol innemen. Dit seizoen vind je ballerina’s in alle kleuren, versierd met strikjes, veertjes en kralen.

Ballerina’s vind je in alle prijsklassen, van nepleren niemendalletjes van een tientje tot designermodellen van honderden euro’s. Ballerina’s zijn naast vrouwelijk en elegant met hun platte hak en veelal ronde neus ook zeer comfortabel. Ruil je pumps dus eens vaker in voor een klassiek paar ballerina’s: je voeten zullen je er dankbaar voor zijn!

Comments are closed.