Schoenentrends zomer 2014

On 17 april 2014 by redactie

185784898De schoenentrends voor de zomer van 2014 worden het beste omschreven door: ‘the sky is the limit’. Elke schoen kan met dezelfde outfit gecombineerd worden, van sneaker tot pump. Welke schoenen zijn nu hot de komende zomer?

Klassieke hak

Een schoen met de klassieke hak staat niet bekend om het comfort. Wel is het grote voordeel bij deze schoen dat je benen er langer en slanker door lijken. Dat is natuurlijk wat iedereen wil bij een zomerse outfit. Ook leuk bij een mooie jeans.

Blokhak

Op deze schoen kom je iets makkelijker vooruit dan op de klassieke hak. de blokhak is deze zomer helemaal terug van weggeweest. De blokhak is wel een stuk vrouwelijker geworden dan de lompe blokhak uit de jaren 90.

Sneakers

Snel, stoer en sportief. Als dat jouw stijl is, dan kun je je Nike Air Max weer van zolder halen. De sportieve sneaker is weer helemaal hot deze zomer. Comfortabel de zomer in.

Slippers

Je bent er gek op of je haat ze: slippers. En dan bedoelen we niet de badslipper of de teenslipper. Het gaat hier om de comfortabele slipper, zoals de Birkenstock. Over het algemeen verdienen ze niet de schoonheidsprijs, maar ze zitten heerlijk en zijn lekker luchtig tijdens warme dagen.

Comments are closed.