Stap fleurig 2013 in!

On 22 februari 2013 by redactie

Overal kleur
Een kleurrijk voorjaar ligt aan onze voeten. Pasteltinten staan te schitteren in de schoenenrekken. Je komt nuances tegen van zachtroze en lichtgeel tot muntgroen en aqua. Geen pastelliefhebber? Felle kleurschakeringen zijn al even aanwezig als hun pastelkleurige collega’s. Denk maar aan oranje, geel, groen en turquoise.

Color blocking of black & white
Color blocking sijpelt nu ook door tot in je schoenen. Een paar pumps met roze hakken, een oranje zool en limoengroene bandjes is dit jaar niet ongewoon. Misschien gewaagd, maar wel fris. Nóg gedurfder zijn de neonkleuren die dit voorjaar hun opmars maken. Zo licht je helemaal op! Geen fan van bont schoeisel? Ga dan voor zwart-wit, want ook dat is enorm populair in 2013.

Van metallic tot dierenprints
Levendige prints zoals bloemen-, dieren- en safarimotiefjes worden naar hartenlust gecombineerd. Maar ook met materialen en texturen wordt gegoocheld. Metallic kleuren zoals goud en zilver laten je schoenen in 2013 stralen en parelmoer zorgt voor een schitterende glans. Dit liefst allemaal samen in een mooie mix.

Ballerina’s en cap toe pumps
Dit voorjaar ga je helemaal plat voor ballerina’s! Met een sprekende kleur, metallic afwerking of een leuke print: alles kan. Ook puntige pumps en stiletto’s doen het weer goed, zowel met fijne hak als stevige platformzool. Cap toe schoenen zijn dé hit van het jaar: plat of met hak, in metallic of met print of versierd met studs of diamantjes. Aan jou de keuze!

Comments are closed.