Steamcream

On 8 juli 2013 by redactie

Deze crème wordt geleverd in kleurige blikjes met prachtige printjes. Los van de inhoud zijn deze blikjes al echte hebbedingen. Eenmaal gezien vind ik ze dan ook eigenlijk onmisbaar. In iedere vrouwentas behoort gewoon zo?n blikje aanwezig te zijn. Gevuld met crème of als bewaarblikje voor sieraden of andere onmisbare kleine items.

Engeland
Het mag duidelijk zijn dat ik helemaal overstag ben, en dan heb ik de steamcream nog niet eens uitgeprobeerd. Volgens de beschrijving is deze crème nog origineler dan de blikjes zelf. Deze alles in één crème wordt in Engeland gemaakt. Een goede receptuur, gecontroleerde plantaardige en biologische ingrediënten brengen je huid snel in balans.

Lavendel en roos
Steamcream wordt op ambachtelijke wijze onder stoomdruk bereid. Hierdoor ontstaat een luchtige en milde crème die snel door de huid kan worden opgenomen. Deze alleskunner is geschikt voor je hele lijf en bij veel vrouwen favoriet als gezichtscrème, handcrème of bodycrème. In de lichte aangename bloemige geur herken je duidelijk de ingrediënten lavendel en roos.

Eigenschappen
Steamcream is in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid. Cacaoboter maakt je huid zijdezacht, terwijl de kamilleolie een antiseptische en antibacteriële werking heeft. Deze crème werkt verzachtend en kalmeert een geïrriteerde of schrale huid. Behalve calcium en ijzer zijn ook de werkzame vitamines B1, A en E in de steamcream aanwezig.

Glossybox
Je zult begrijpen dat ik als echte glossyboxfan met smart zit te wachten op de box van de komende maand. Via Facebook heb ik namelijk vernomen dat de box een blikje steamcream bevat. Uiteraard is het printje nog geheim, maar de Engelse vlag ligt natuurlijk voor de hand. Met de komst van een royalty baby bereikt de productie en promotie van Engelse producten een nieuw record.

 

Comments are closed.