Ga jij ook aan het nepleer deze winter?

On 19 november 2012 by redactie

Deze winter is het de perfecte tijd om de warme truien en vesten te combineren met een wat gewaagder materiaal voor een up-to-date en warme outfit. Nepleer is weer helemaal terug van weggeweest en er is voor elke stijl wel een manier om het te dragen. Nepleer is tegenwoordig vaak van zo’n goede kwaliteit dat het bijna niet te onderscheiden is van echt leer.

Items van nepleer
Nieuw is bijvoorbeeld de army-jas met leren mouwen, of een spijkerjasje met leren kraag of zakjes. Verder zie je ook veel nepleren leggings, deze zijn heel goed te combineren met een oversized trui en statement ketting, zo heb je snel een trendy outfit.


Army jas van nepleer, verkrijgbaar bij Nelly.com

Lekker in de winter zijn ook nepleren broeken, al zitten die niet altijd even comfortabel. Een goed alternatief hiervoor is de broek met een coating van wax, zo combineer je het comfort van een jeans of katoenen broek met het effect van een leren broek. Deze zijn er naast zwart ook in allemaal mooie kleuren zoals bordeaux, en het materiaal leent zich ook goed voor jasjes en rokken. Het geeft net een ander effect aan een outfit en laat zich uitstekend combineren met basic stukken, zodat je ’s ochtends niet lang voor de kast hoeft te staan.

Leer is niet meer alleen voor de rockchick of op de motor, maar voor elke garderobe!

Comments are closed.