Dé badmode zomer trends 2019

On 28 juni 2019 by redactie

Het seizoen laat nog even op zich wachten, maar dan begint de leukste periode van het jaar; ZOMER! ‘s ochtends vroeg met de auto naar het strand, neerploffen bij een strandtent en vervolgens de hele dag genieten van magazines, verse sapjes en natuurlijk de zon. En dit allemaal in jouw favoriete badmode! Ga je op vakantie of ga je voor een zomer vertoeven op het Nederlandse strand? Er is altijd een reden om er stralend in bikini uit te zien of in badpak rond te lopen.  De basic badmode is er altijd, maar ook komen er voortdurend nieuwe modellen bij. Hier worden wij blij van! Ga voor de favoriete badmode musthaves en dus vertellen wij jou graag alle trends voor de zomer van 2019! 

Bohemian style 

Een bohemian look and feel, dat kennen wij vrouwen maar al te goed. Waan je op het strand op Ibiza en probeer de nonchalante bohemian/hippie look te combineren met wat meer chique details en zeker in het huidige modebeeld ook bijna niet meer weg te denken. Wat denk je van een hippe kleuren bikini of ga je voor een bohemian one-piece? Voor elk figuur is er bijpassende badmode waardoor iedereen zich comfortabel kan voelen. 2019 is jouw jaar. Stap uit je comfort zone en ga voor de Bohemian style badmode! 

Mix & Match 

Mix & Match is dit jaar weer één van de badmode trends van 2019! Een leuke bikini top gevonden dit jaar, maar nog geen bijpassende slip? Geen probleem! Combineer jouw nieuwe top met een broekje die nog verstopt ligt in de kast uit de vorige collectie. Een duurzame manier om nieuw en oud te combineren. Een rode slip met een zwarte top, een leuke strandtas, wat accessoires en jouw outfit is helemaal compleet voor een dagje strand! Bovendien verklein je de zoektocht naar de perfecte bikini en dat scheelt ook weer geld, een extra wijntje op het terras zeker verdiend! 

Het badpak 

Soms is het best moeilijk om de perfecte badmode te vinden. Niet getreurd, de badpakken zijn terug van weggeweest en blijven hot! Dit jaar zal je veel badpakken tegenkomen waarbij je met ieder figuur een bijpassende look kunt vinden. Er is een ruime keuze aan badpakken verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en prints waardoor je zeker een geslaagd item kunt uitzoeken wat bij jouw past. Hup, badpak aan en gaan! 

Comments are closed.