Stijlfouten die iedere man wel eens maakt

On 26 juni 2018 by redactie

Natuurlijk doen we allemaal ons best om onze outfits zo goed mogelijk op orde te hebben. Maar nu en dan worden er natuurlijk wat details over het hoofd gezien. Vaak als je om je heen kijkt kun je bij nadere wel wat kleine stijlfouten opmerken, dit zijn vooral de foutjes die te maken hebben met de details van de outfit. Deze zouten gaan dan ook vaak niet bewust, daarom vind je hieronder de meest gemaakte stijlfouten zodat je deze voortaan kunt voorkomen.

Overvolle zakken

Vrouwen hebben vaak nog een tasje bij maar bij mannen worden de zakken vaak helemaal volgestopt. De zakken zitten vol met sleutels, een telefoon en vaak ook nog eens een grote portemonnee. Hierdoor krijgt de broekzak rare vormen en dit zorgt voor een onverzorgde look. Je kunt er daarom voor kiezen om alles in een tas te stoppen maar dit kan niet altijd even praktisch zijn om een tas bij je te dragen. De enigste oplossing die op dat moment overblijft is om alleen de spullen mee te nemen die je echt nodig hebt. Als je een Woolrich jas koopt is het vaak zo dat deze ook nog een binnenzakje hebben wat erg handig kan zijn.

De schoenveters

Naast dat de schoenen er natuurlijk goed uit moeten zien en dus niet afgetrapt is het ook belangrijk dat de veters er goed uitzien. Vaak verslijten de veters eerder dan de schoenen maar worden ze niet vervangen. Het is dus erg belangrijk om er voor te zorgen dat je je veters juist strikt.

De sokken

Vaak denken mannen dat sokken niet gezien worden maar ze vallen toch vaker in het oog dan je in eerste instantie zult denken. Door dat mannen vaak denken dat deze niet opvallen passen ze vaak niet bij de outfit of zijn ze ook nog eens verschillend. Tegenwoordig zijn gekleurde sokken weer helemaal hip maar hierbij is het wel belangrijk om op te letten of deze bij je broek passen. Het is namelijk niet de bedoeling om je sokken met je das, shirt of broek te matchen.

Het onderhoud van de kleding

Als je goed up to date blijft van de trends dan heb je als het goed is een hoop mooie klleren in je kast. Maar het kan wel zo zijn dat je mooie kleren koopt maar het is ook heel erg belangrijk om deze te onderhouden zodat ze ook mooi blijven. Zorg bijvoorbeeld dat je stevige hangers hebt zodat je uitgezakte kleding voorkomt. Zware wollen truien kun je bijvoorbeeld het beste opvouwen, zo voorkom je dat deze uitrekken.

Comments are closed.