Ga goed voorbereid het festivalseizoen in!

On 19 februari 2020 by redactie

Ben jij een echte kou liefhebber? Dan was dit niet jouw winter. Geen bevroren sloten en besneeuwde straten. Af en toe een flinke storm met behoorlijke windstoten maar daar is het bij gebleven. Nu staat het voorjaar weer voor de deur. De voorjaar brengt behalve zon ook het festivalseizoen. Deze koude en natte tijden zijn het moment om perfect voorbereid het festival seizoen in te gaan. Met onderstaande tips kan jij onbezorgd gaan genieten van de Nederlandse zomer!

Ga goed voorbereid het festivalseizoen in!

Een 3-seconden tent

Overnachten op een camping na of voor een festival maakt de ervaring vaak nog net even wat onvergetelijker. De spanning die er in de lucht hangt voor dat het festival begint of juist de relaxte vibe die er op het terrein hangt tijdens het festival. De sfeer, jouw vriendengroep en genoeg drank voor een weeshuis maken een camping geweldig. Enige nadeel, het in elkaar zetten en uit elkaar halen van jouw slaapplaatst voor het weeend. In een zucht en een scheet een tent opzetten in plaats van uren steunen en  kreunen? Met de Quechua 3 seconden tent is dit werkelijkheid geworden. Perfect voor de festivals waar een camping overnachting bij gewenst is. 3-seconden, dat kan niet? Wij dachten precies hetzelfde en gingen voor jou op onderzoek uit. Wat bleek, je gooit de tent neer en de natuurkrachten doen de rest van het werk. Heeft deze tent dan helemaal geen nadelen? Het moet gezegd, het opvouwen is zeker geen drie seconden werkje. Met de uitgebreide instructie handleiding is het ons uiteindelijk gelukt de tent op te vouwen. Als het ons lukt, lukt het jou vast ook!

Geen ruimte voor een paraplu?

Het weer in Nederland is verraderlijk. Hoewel de winter voorbij is gevlogen en het lijkt alsof de zomers steeds warmer en droger worden ligt er in Nederland altijd een fikse regenbui op de loer. Jij wilt jouw festival dagje niet laten verpesten. Voorkom een natte festival outfit met de regenjassen van Rains. Niet alleen zie jij er trendy en hip uit, de kwaliteit regenjassen van Rains zijn 100% waterdicht. Geen regendruppel die jouw huid aanraakt. De regenjassen worden in verschillende kleuren geleverd. Daarnaast nemen de jassen bijna geen ruimte in, jouw festival kluisje want Rains zijn makkelijk opvouwbaar. Geen kluisje? Dan knoop je jouw redder in natte tijden binnen no-time aan je heupen. Trendy en functioneel.  Dus ook al zijn de weersvoorspellingen nog zo zonnig, stap de deur niet uit zonder jouw Rains regenjas!

Comments are closed.