Glimlach met grills

On 23 september 2013 by redactie

Accessoires als armbanden, kettingen en oorbellen kunnen van een basic outfit een modisch statement maken. Maar wil je echt opvallen, dan zul je voor extremere versiering moeten gaan: versier ook je gebit met ‘grills’! Grills zijn cosmetische tandkapjes die je over je onder- of bovengebit kunt dragen. Grills kun je het best laten aanmeten door een professional om schade aan je gebit te voorkomen. Met grills zal je lach zal nooit meer hetzelfde zijn!

Hiphop
Grills werden al in de jaren tachtig van de vorige eeuw geïntroduceerd door hiphop-artiesten. Grills kunnen worden gemaakt van goud en edelstenen, maar ook van goedkopere materialen. De prijzen variëren van een paar honderd euro tot vele duizenden euro’s. Je kunt slechts een paar tanden versieren met bloemetjes, of je hele gebit met staal laten omhullen. De mogelijkheden zijn legio, van vrij subtiel tot onmogelijk te negeren.

Trend
Op het moment worden grills voornamelijk door de sterren gedragen, denk bijvoorbeeld aan Madonna met haar gouden grills. Op straat zie je nog weinig mensen die hun glimlach versierd hebben met grills. Of de grills-trend ook in het Nederlandse straatbeeld zal doorbreken blijft de vraag, wellicht houden we het toch liever bij onze armbanden, kettingen en oorbellen om een statement te maken.

Bron afbeelding

Comments are closed.