Sieraden trends 2017

On 17 november 2017 by redactie

Van chokers tot aan de oversized oorbellen. Lees hier over de leukste trendy sieraden van 2017!

1. De Choker

We kennen ze allemaal wel.. chokers! Dit jaar was de choker de meest trendy sieraad. Het begon allemaal in 2016. Daarna was het even uit de mode, maar ze pakten het snel op aan het begin van 2017.

De choker, ook wel strangler genoemd, wat stikken betekent komt uit oorsprong uit Noord-Amerika. Een aantal Indiase stammen geloofden dat deze halsband boze geesten afweren.

In 1990 begon het met de trend van chokers. Het was zo populair dat zelfs jonge meisjes in de basisschool het droegen. De choker raakt af en toe verloren in de tijd, maar wordt wel opnieuw weer levendig gemaakt.

2. Hoops

De trend van hoops is ook begonnen in de jaren 90. Het zijn grote oorringen. Deze hoops hoeven niet altijd rond te zijn, maar het kan ook in de vorm van een ster of hartje.

3. Multilayered

Heb jij ook zoveel minimalistische sieraden liggen, maar maakt er nooit gebruik van? Met de nieuwe trend, om multilayered sieraden te dragen, is dat geen probleem! Het is nu helemaal in om meerdere sieraden en verschillende lagen te dragen. Nu hoef je dus nooit meer te kiezen welke armband of ketting het word. Je kan ze gewoon allemaal omdoen!

4. Ringen

Meerdere ringen aan een hand dragen..Gek klinkt dat? In 2017 niet! Het is nu helemaal in om ook meerdere verschillende ringen aan een hand te dragen. Of je kunt het houden aan een brede opvallende ring. Ook ringen met grote stenen zijn ook helemaal in.

5. Horloges

Horloges kunnen je outfit helemaal afmaken. Of het nou een eenvoudige of een drukke met allerlei printjes horloge is. Dit jaar zijn de opvallende horloges helemaal in. Tijgerprint, fel roze, blokjes noem het maar op. Deze trend begon begin zomer in 2016. Het viel daarna een beetje weg, maar kwam weer terug in de zomer 2017.

Trendy tips:

  • Ringen met een brede band op meerdere ringen op een vinger laten je vinger korter lijken.
  • Grote ringen staan het best bij langere vingers en grotere handen.
  • Drukke oorbellen met veel elementen eraan staan het mooist bij grote oren.
  • Om inspiratie te krijgen voor de perfecte sieraden kun je een sieradenfeestje houden met vrienden! je kunt dan samen ideeën uitwisselen.
  • Je ketting afstemmen op je hals.

Comments are closed.