Sjaals: tips & trends

On 24 juli 2012 by redactie

Een sjaal is heerlijk om te dragen. Het is een kledingstuk dat je gemakkelijk afdoet als het te warm is, maar bij een koude bries is hij ook weer snel omgedaan. Een sjaal neemt weinig ruimte in beslag en je kunt hem gemakkelijk in je tas doen als je hem niet gebruikt. Sjaals zijn in allerlei modellen en kleuren verkrijgbaar en te combineren met de nieuwste trends.

De juiste sjaal bij de juiste outfit
Sjaals zijn er in verschillende uitvoeringen, van een hele dunne katoenen zomersjaal die je outfit compleet maakt tot een warmer gebreid model met een wolmenging voor de winter.

Het gemakkelijkste is om je sjaal tegelijk met je kleding uit te zoeken zodat je zeker weet dat de kleur goed combineert. Probeer de sjaal meteen uit voor de spiegel. Een goede sjaal kun je gemakkelijk in model omknopen of omslaan en blijft goed zitten. Hij mag niet te krap en te dik rond je nek zitten en de stof mag niet schuren of prikken.

Wat zijn de nieuwste trends?
De nieuwste trends zijn op dit moment de langwerpige sjaals met een verrassing aan het uiteinde, dit kan in de vorm van een andere print of kleur zijn, een uitgewerkt kantpatroon of knoopjes of kwastjes aan het uiteinde.

Een trendy sjaal in een nieuwe hippe kleur zal je kleding op een positieve manier benadrukken en accentueren, het mooiste is een kleur of tint die ook weer terugkomt in de andere kledingstukken en accessoires die je draagt.

Comments are closed.