Make-up trends voor de herfst

On 13 augustus 2012 by redactie

Nude-look

De nude-look in de make-up zet nog even door naar de herfst toe, dus blijf een goede verzorging gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is de Nude Magique BB cream van L’Oréal Paris die een goede verzorging combineert met een foundation. De BB-cream bevat microbolletjes met pigmenten die zorgen voor een egale teint. Wanneer je dit afpoedert met een licht glanzende blusher krijg je een natuurlijk ogend resultaat.

Wenkbrauwen

Misschien heb je een vaste hand en kun je zelf je wenkbrauwen epileren, anders raden wij je toch een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste aan. Mooi in model geëpileerde wenkbrauwen blijven heel belangrijk en zijn een echte blikvanger, helemaal als ze ook nog netjes op kleur zijn gebracht.

Lippen

Een verzorgde mond past bij de nude-look, overdag kunt u gewoon een lipgloss gebruiken of een glanzende lipstick in een zachte naturel tint. ’s Avonds mag het echter gaan knallen en mag er een felle rode of roze kleur worden gebruikt. Gebruik een glanzende lipstick en doe twee lagen op voor extra volume van de lippen.

Ogen

Weer terug van weggeweest, de eyeliner gaan we na deze zomer weer veel zien. En hij mag opvallen en geheel naar eigen creatie worden aangebracht. Wanneer u nog niet zo ervaren bent met het aanbrengen van een eyeliner kunt u starten met een gel-liner. Een enkele streep boven de wimpers eindigend in een puntje is voldoende voor overdag. Naar een feestje mag het heel wat zwaarder, en wanneer u durft is zelfs een kleur of een glittertje mogelijk.

Comments are closed.