Ontvang jij al iedere maand een box vol met beauty?

On 14 november 2013 by redactie

Ook al betaal je er zelf een klein bedrag voor, het is iedere maand toch weer een cadeautje. De luxe boxen zijn gevuld met beauty artikelen die zorgvuldig zijn verpakt. De producten liggen in zachte snippers, omhult door een vloeipapiertje en samengebonden met een mooie strik. De kans op beschadigingen tijdens het vervoer is op deze manier nihil. Je mag er vanuit gaan dat deze gezellige boxen persoonlijk bij de voordeur worden overhandigd door de vervoerder.

Inhoud
Momenteel zijn er zes verschillende boxen te koop. Deze boxen worden iedere maand weer gevuld met mooie producten om thuis uit te proberen. Er is behoorlijk wat variatie, van voordelige full size producten tot kleine probeerverpakkingen van hele dure cosmeticamerken. Als je weet waar je voorkeur naar uit gaat, is het gemakkelijker om een goede keuze voor een box te maken.

Uitproberen
In de drogisterij is het vaak moeilijk om een keuze te maken. Volg je het advies van de verkoopster, kies je voor een nieuw product, of pak je toch die vertrouwde tube uit het schap? Als je maandelijks een box ontvangt heb je met veel nieuwe producten al kennis mogen maken. Tevens wordt al snel duidelijk welk merk je fijn vindt, en wat je het allerliefste gebruikt.

Abonnement
Heb je eenmaal de ‘beste’ box voor jou persoonlijk gevonden, dan kun je kiezen voor een abonnement. Een halfjaar of een jaarabonnement levert het meeste voordeel op. Over het algemeen kun je stellen dat de waarde van de producten het maandbedrag ruim overschrijdt. Extra informatie, verrassingsproducten of informatieve magazines worden regelmatig toegevoegd.

Comments are closed.