Shoppen voor make-up

On 30 januari 2013 by redactie

Tijdens een dagje shoppen mag een bezoekje aan de drogisterij niet ontbreken natuurlijk. In iedere grote stad is wel een Douglas of een Ici Paris XL te vinden. Een beetje vrouw laat op zo’n moment een eventuele mannelijke partner voor de winkel staan, en loopt zelf naar binnen. ‘Zielig?’ Ach welnee, mannen hebben het niet zo op een mengsel van parfumluchtjes, en ze hebben al helemaal niet het geduld voor het uitzoeken van de juiste kleur blusher.

Klantenkaart
De Douglas en de Ici Paris XL bieden de mogelijkheid tot een klantenkaart met veel voordeeltjes. Altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen, en extra korting bij aankopen. Vooral de nieuwste artikelen en de monstertjes zijn altijd leuk om te bekijken en te proberen. Zachte crèmes die je wallen wegwerken en de rimpeltjes rondom je ogen opvullen. Kleine probeerverpakkingen zijn ook altijd handig tijdens een weekendje weg of als je op vakantie gaat.

Glossy Box
Een andere manier om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste verzorgings- en make-up artikelen is de Glossy Box. Met de komst van Facebook krijgt deze box meer naamsbekendheid, en dus ook steeds meer fans. Iedere vrouw wil wel maandelijks zo’n prachtige box die vol zit met nieuwe en trendy artikelen. Een fijne lipstick in de nieuwste kleur, een zacht geurende bodylotion, shampoo of eau de toilette, het is iedere maand weer een verrassing.

Comments are closed.