Helemaal hot: drukke prints!

On 6 november 2012 by redactie

Onopvallend en met grauwe kleuren de winter door? Deze herfst en winter hoeft dat zeker niet het geval te zijn. De nieuwe trend voor het najaar en de aankomende winter worden drukke grafische prints. Veel van de modehuizen hebben al kleding in hun assortiment met de driedimensionale effecten.

Druk en stijlvol

Terug naar het gevoel van de jaren `60 en `70 moeten de ontwerpers gedacht hebben. De grafische prints worden in kleurrijke uitvoeringen en door elkaar heen gedragen. In Paris waren er op de catwalk al vele voorbeelden van te zien. De contrasterende kleuren en de strakke lijnen, die kris kras door elkaar lopen of in ruitvorm zijn aangebracht, zullen zeker de aandacht trekken.

Grafische prints van Prada, bron: scriptgirl.nl

Veilig en trendy

Wie zich niet compleet durft te bedekken met deze opmerkelijke kledij, kan er voor kiezen om een jasje met grafische prints te dragen met een effen broek of een andere combinatie, waarbij een deel uit grafische prints bestaat. Voor de echte trendvolgers lijkt niets te gek. Wie helemaal mee wil met de trend zal zich van top tot teen, inclusief schoenen en blouse, in kleding met grafische prints moeten hullen. Opvallend, maar alles kan en mag.

Comments are closed.