Retro, trend of gewoon ouderwets?

On 15 maart 2013 by redactie

Soms is het gewoon nodig, en wil je jezelf onderscheiden van de grote groep. Je voelt je net even anders, en je kleed jezelf net even anders. Het verlangen naar de romantiek van de jaren ’40 en ’50 kan je dan doen besluiten om op zoek te gaan naar mode uit die tijd. Het is niet zo gemakkelijk om kleding te vinden die aan deze voorwaarden voldoet. Stijlvolle en goed passende kleding voor een echte vrouw die weet wat ze wil en met een knipoog naar de jaren ’40 en ’50.

Salon Bonbon
Op de site van Salon Bonbon vind je stijlvolle modeartikelen die onderling goed met elkaar te combineren zijn. Mooie lange rokken, getailleerde blazers, prachtige blouses en natuurlijk allemaal in de bekende jaren ‘40 en ‘50 stijl. De artikelen zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen en ingekocht om de mooist mogelijke combinaties te kunnen maken. Een korte retrotrui met strikjes, een jasje in een roze pied-de-poule ruitje, of zo’n ouderwetse panty met een donkere naad aan de achterzijde.

Trend?
Na het bekijken van alle mode op de catwalk mag het duidelijk zijn dat retro de komende seizoenen in de mode is. Valentino liet een prachtige collectie elegante en vrouwelijke jurken zien die duidelijk was geïnspireerd op de jaren ’50. Moschino durfde dit nog niet aan, en gebruikte vooral elementen in de A-lijn uit de jaren ’60. Maar let op! De retro-brillen zijn weer helemaal terug van weggeweest, en de kleuren lipstick en oogschaduw mogen ook weer knallen!

Comments are closed.