Trends na de zomer

On 25 juli 2012 by redactie

Nu midden in de zomer terwijl we genieten van het prachtige zonnetje thuis of op het vakantieadres begint het uitkijken alweer naar de nieuwe mode. Wij vrouwen kunnen dat toch niet laten, en inderdaad hangt er hier en daar alweer nieuwe prachtige mode in de winkels.

De kleuren en modellen zijn uitdagend en prikkelend en reden genoeg om alvast eens even te passen. Het is leuk om te zien dat bepaalde trends worden doorgezet, dus je hoeft in het nieuwe seizoen echt niet meteen alles weg te gooien. Gelukkig blijft het mogelijk om je outfits met elkaar te combineren en door te dragen.

Opvallende blazers
De nieuwe blazertjes zijn een echt blijvertje, vaak gemaakt van een rekbare stof, en met een aangenaam draagcomfort. In sommige gevallen lijken de blazertjes meer op een veredeld vestje, maar dat maakt ze niet minder leuk. Wat nieuw is zijn de blazertjes met een hele drukke print, gezichtsbepalend dat wel, wanneer je een dergelijk kledingstuk aantrekt naar een feestje weet je zeker dat je in het middelpunt van de belangstelling staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hippe blazer, verkrijgbaar bij Hema

Go yellow!
De kleur geel zien we ook weer terug, en dan vooral in combinatie met donkere basiskleuren zoals bruin, zwart en donkerblauw. Veelal verwerkt in een print, maar ook als statement in een enkel effen kledingstuk.

Nude-look
De nude-look in de make-up wordt voorlopig nog even doorgezet, dus zorg voor een goed verzorgde gezichtshuid en gebruik vooral zachte tinten make-up die goed bij je huidskleur passen. Omdat bij de nude-look de wenkbrauwen extra goed uitkomen is het belangrijk hier veel aandacht aan te besteden. Ga indien nodig naar een schoonheidsspecialiste om ze goed in model te laten epileren en eventueel op kleur te laten brengen. Op deze manier blijf je er ook na de zomer trendy uitzien!

Comments are closed.